vrijdag, maart 20, 2015

 

Mijn dochter is goed begonnen

Mijn oudste dochter heeft een maand geleden haar diploma Schoonheidsspecialiste gehaald. Ze deed de 4 jarige opleiding en heeft nu dus het totale pakket aan diploma's. Haar klasgenoten hebben dat ook allemaal en de meesten overwegen nog wat ze gaan doen.
Immers, je bent klaar met school en wat dan...
Mijn dochter verdiende eergisteren, in één dag, 400 euro.
Twee behandelingen en de rest verkoop van producten. Nu was eergisteren misschien een extreme dag, maar als je na een maand al een dag van 400 euro schone winst hebt, dan ligt in mijn ogen de toekomst open voor je.
Mijn dochter heeft haar eigen salon. Die is gelijk met haar diplomering helemaal volledig ingericht. Ze heeft daar voor wat betreft de spullen en ruimte alles wat ze maar wenst. Het is allemaal bij elkaar verdiend met de behandelingen die ze al deed toen ze nog op school zat. Maar gelukkig voorzag ze ook op tijd dat de hele dag behandelingen geven niet alleen extreem vermoeiend is, maar ook limieten kent. Het blijft immers uurtje factuurtje en in dat model zit weinig rek als je eenmaal je maximale uurtjes bereikt hebt.
Al tijdens haar schoolopleiding voorzag ze dus dat ze na haar diplomering meer moest gaan doen en ook zodanig dat het niet afhankelijk was van uurtje factuurtje.
Ze is dus gaan zoeken naar de beste producten die ze kon vinden. Producten die ze ook in haar salon kan gebruiken. Producten die via een netwerkmarketing concept aangeboden worden. Een voordeel, want dan kan je ook via dat systeem geld verdienen.
Ze wordt niet gemotiveerd door dat onderliggende geldverdiensysteem, maar vooral door de geboden extra's. Als je namelijk een vooraf bepaalde omzet haalt, dan krijg je reisjes etc. En mijn oudste heeft haar doelen hoog gesteld en wil in september gratis een week naar Mexico. Ze heeft in een maand tijd dit doel al bijna bereikt. Dat ze dus ondertussen haar eerste dag met 400 euro aan inkomsten (Dat is dus na aftrek van kosten) al bereikte, is mooi meegenomen.
Mijn andere dochter is de 'intelligente' van de twee. Die zit op de pedagogische academie en haalde haar middelbare school diploma cum laude. Niets mis mee, heb ik ook gedaan (Naar de pedagogische academie gaan, cum laude zat er voor mij niet in), maar als je in dat wereldje blijft, dan ga je niet veel geld verdienen. Je hebt dan de intelligentie, maar ook een relatief laag loon. De oudste is nu haar zusje zonder woorden een levenslesje aan het leren. Een lager aangeschreven opleiding afronden, maar vervolgens wel fors geld verdienen en in feite is the sky the limit als je creatief weet te blijven en je niet laat opsluiten in een 40 uur per week keurslijf.
Hoe veel je van nature ook aan intelligentie hebt meegekregen, het gaat voor wat betreft je verdienmogelijkheden uiteindelijk vooral om inzet en slimheid.
Mijn oudste is gisteren bewust in haar salon gaan zitten en pakte de telefoon.
Gewoon bellen en de relaties onderhouden. Het gaat haar niet om verkopen. Begin deze week gaf ze een gezichtsbehandelingsclinic voor 6 personen gratis weg. In mijn presentatieruimte werden de dames enkele uren verwend met een heerlijke gezichtsbehandeling.
Die avond leverde het geen omzet op. Ging het namelijk ook niet om. Je krijgt een heerlijke behandeling zonder verkoopdruk, gewoon genieten. Gisteren kwam de helft van de dagomzet vanuit het opvolgende telefoontje...
Geen dwang, maar de gezichtsbehandeling was wel enorm bevallen.
Dat is slim ondernemen. Ik ben trots op d'r.
www.beautybyleandra.nl
PS: Deze website heeft ze zelf na 30 minuten instructie zelf gemaakt. Ze deed dat met deze software. http://directreact.com/x5magazine/

http://www.succesverhaal.nl



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?